vánoční výlety

27.01.2019 09:04

 MUZEUM POD ČEPICÍ

Krásným nápadem byla návštěva Hronova, kde je Muzeum pod čepicí, ve kterém nás čekaly nevelké, ale přesto důležité věci.
Muzeum se skládalo ze tří částí, dílničky, vesmíru a mikrosvěta.
Dílničkou jsme začali, vykreslili jsme si omalovánky broučků, zjistili a vkládali jsme orgány do těla a zkoušeli jsme otisky prstů.
V druhé části jsme nahlédli do vesmíru, přímo do sluneční soustavy. Už víme, jak najít souhvězdí, dokonce jsme se ocitli přímo mezi hvězdami.
Třetí část byla velmi naučná a mohli jsme si vyzkoušet práci s lupou a mikroskopem.
Všem bychom návštěvu muzea doporučili, bylo to naučné a velmi zajímavé.
 

 OZDOBA DVŮR KRÁLOVÉ a návštěva vánoční ZOO

V rámci školního projektu jsme spojili příjemné s užitečným a společně s kamarády ze Základní školy jsme navštívili soukromou firmu Ozdoba ve Dvoře Králové. Zde jsme mohli vstoupit přímo do provozu firmy a vidět, jak ručně vznikají ozdoby na stromeček. Děti ani nedutaly a všechnu tu krásu vnímaly plnými doušky. Tolik třpytu, barev a motivů na jednom místě se uvidí málokdy.
Naše cesta pokračovala do vánoční ZOO, kam jsme vezli vánoční ozdobu na stromeček. Zvířátka se po pravdě nudila, a tak byla ráda, že nás vidí. Nejvíce však šimpanzi,  kterým se líbili naše barevné čepice. Obě návštěvy byly fajn a den nám utekl jako voda.

 

Zpět

Kontakt

ZŠ a MŠ Černý Důl
Černý Důl
Čistá v Krkonoších 140
543 44

Telefon:
ZŠ 739 094 353
družina 732 435 430
MŠ 739 000 624

ředitelka školy
Mgr. Naděžda Bachtíková

zřizovatel: městys Černý Důl
www.cernydul.cz/

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode